Konzultace

cesta

CESTA K SOBĚ

Je o rozpoznávání naučených přesvědčení, které jsme během života přijali. Když si je uvědomíme, tak nad námi ztrácí svoji moc. Díky tomu stále více vyjadřujeme, autentickou pravdu a jsme tvůrci svého života.

 

Pomáháme lidem s:  

  • traumaty 
  • závislostí
  • depresivními a úzkostnými stavy
  • ztrátou smyslu života a pocity vyhoření
  • psychospirituální krizí
  • integrací náročné psychedelické zkušenosti

Máme zkušenosti i s lidmi, které jsme prováděli během ukončení závislosti na psychofarmakách. 

 

Pomáháme lidem rozpoznat příčiny fyzických nemocí, které vždy odkazují k nezdravému vztahu k sobě, a nastartovat samouzdravovací proces. 

Individuální konzultace

Setkání se vždy odvíjí od potřeb člověka, který nám dá důvěru. Nejdříve je vhodné se s námi spojit buď mailem nebo telefonicky a sdělit důvod setkání.  Preferujeme osobní setkání, ale je možnost i online konzultace. Ve většině případů děláme terapii oba dva, díky tomu máte jak mužský, tak ženský pohled. Je možnost se domluvit na konzultaci jen s jedním z nás. Terapie nejčastěji probíhá  1-2 h.

 

Cena:

  • Osobní konzultace s námi oběma – 2000 kč/h
  • Osobní konzultace s jedním z nás – 1000 kč/h
  • Online konzultace s námi oběma – 1500 kč/h
  • Online konzultace s jedním z nás – 750 kč/h
Platbu je možné provést hotově a nebo převodem na účet.
dva muži a buben na řece, terapie, na cestě k sobě
párová terapie

Párová konzultace

Partnerství si můžeme představit jako most. Když má být harmonické, není možné, aby jeden šel, až na druhý konec k tomu druhému. Každý by si měl uvědomit svoji část energie, kterou chce do vztahu dát a pak se oba můžou setkat uprostřed.

Pomáháme párům znovu nacházet pochopení jeden pro druhého, otevřeně komunikovat o všem co je potřeba, uvědomit si priority a hodnoty, na kterých vztah tvoříme. 

Pokud s tím oba chtějí něco udělat, je možné znovu najít společnou řeč, ale zároveň mějme na paměti, že je důležité, aby se člověk ve vztahu cítil svobodně. Někdy je možné se i v lásce rozejít, když pochopíme, že jsme jeden druhému dali, co jsme měli a každý se může otevřít novému partnerovi s tím, že jeden druhému přeje štěstí. 

 

Můžeme dát pryč naučený program, že s přibývajícím společným časem se ze vztahu stává všednost, ale naopak, vztah je možné neustále prohlubovat.

 

Partnerství vnímáme jako společnou cestu tvorby života, kdy se navzájem obohacujeme a rosteme.

 

 Cena pro páry:

  • Osobní konzultace s námi oběma – 3000 kč/h
  • Online konzultace s námi oběma – 2500 kč/h
Platbu je možné provést hotově a nebo převodem na účet.

Skupinová setkání

Žádná setkání nejsou náhodná a proto víme, že se vždy potkají lidé, kteří se mají setkat. Často se objeví člověk, který popisuje podobný příběh tomu našemu a díky tomu, můžeme na něj nahlédnout z nové perspektivy.  


Připravujeme skupinová setkání a pobyty pro bližší informace sledujte naše stránky a nebo se přihlaste k odběru novinek.

Skupinová terapie, lidé jsou na kopci

Doporučené filmy pro inspiraci